Prima reactie a lui KEREMCEM (Ates din "Bahar: Viata furata") dupa ce orasul sau natal a fost lovit de CUTREMURUL de azi-noapte! 2 oameni au murit si peste 200 au fost raniti

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 iul 2017, 10:41

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 6,7 a zguduit vineri dimineata mai multe orase turistice din zona Marii Egee, anunta Stirile KANAL D, citand The Guardian. Aproximativ 200 de persoane au fost ranite, iar doua au murit. Dintre raniti, cel putin 120 sunt din Kos, iar 70 in Turcia.

 

 

Epicentrul a fost la 10 kilometri sud de statiunea Bodrum si la 16 kilometri nord-est de Kos.

 

Seismul a produs valuri seismice de mici dimensiuni. Imagini arata zone de pe insula Kos unde apa a adus crengi de copaci si noroi.

 

De asemenea, in cartierul Gumbet, din Bodrum, mai multe magazine au fost avariate de tsunamiul de mici dimensiuni, relateaza postul de televiziune NTV.

 

Actorul turc KEREMCEM, originar din orasul Muğla, capitala regiunii administrative din care face parte si statiunea Bodrum, a trimis un mesaj de incurajare celor afectati de cutremur.

"Orasului meu, conationalilor mei, oaspetilor si turistilor straini, insanatosire grabnica", a scris acesta pe Instagram.

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.