„Asta-i Romania!”, revine cu un nou sezon, duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! Spitalul invadat de purici - un caz pe cat de socant, pe atat de real!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2017, 12:18

Emisiunea „Asta-i Romania!” revine duminica seara, de la ora 20:00, la Kanal D, cu un nou sezon.

Editia din acest weekend debuteaza cu un reportaj amplu despre pericolele din farfuria romanului si secrete bine ascunse de industria alimentarea. Telespectatorii vor vedea, de asemenea,  imagini revoltatoare care infatiseaza ce se mai intampla in sistemul sanitar din Romania anului 2017, dar si cum sunt aruncati banii romanilor de catre autoritati pe nimic.

„In acest nou sezon vom incerca sa venim cu solutii la problemele romanilor. Nu numai ca aflam cu se mai confrunta ei, dar sa ii si informam si sa raspundem unor intrebari firesti”, spune Mihai Ghita.

Un exemplu teribil al nepasarii autoritatilor prezentat in emisiune este soarta unor batrani care sunt nevoiti sa parcurga distante uriase, de zeci de kilometri, ca sa ii consulte un doctor.

Tot un exemplu incredibil este cel dintr-un spital in care puricii circula nestingheriti.
„Este socant este ca directorul spitalului ne spune ca a gasit in pansamentul unui pacient mii de purici. Angajatii spitalului stau de vorba intre ei si spun: <A! L-ai luat si tu!>

Este o bucatica din realitate, nu o secventa dintr-un film ”, spune prezentatorul emisiunii, Mihai Ghita.
Noul sezon „Asta-i Romania!” revine cu o prezentare grafica noua pe care telespectatorii o vor descoperi chiar duminica seara, de la ora 20:00.

Nu ratati spectacolul Romaniei reale, in fiecare duminica seara, la Kanal D!


 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.