Secretul lui Efsun este dezvaluit! Afla cum va reactiona Hulya la aflarea crudului adevar, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 09:55

Ates este hotarat sa nu cedeze in fata sentimentelor de compasiune care au pus stapanire pe el.

Citeste si: KEREMCEM (ATES din "Bahar:Viata furata"), despre marea sa dragoste, EZGI ASAROGLU (Bahar)! Iata ce dezvaluiri incendiare a facut celebrul actor si cantaret despre cea mai iubita femeie din viata lui!

Incearca sa construiasca un zid intre el si Reyhan, care a intrat in viata lui si vrea sa il santajeze. Si totusi, Ates se gandeste ca Reyhan este o biata fata saraca si nu o poate lasa de izbeliste.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (KEMAL din "Dragoste infinita") si FAHRIYE EVCEN, surprinsi in cel mai exclusivist loc din Istanbul! Iata ce declaratii au facut despre nunta lor, care a avut un ecou puternic in presa internationala! VEZI imagini inedite cu cei doi indragostiti!

Indragostit de Efsun, Volkan, nu tine cont ca toata familia lui acesteia il uraste si merge la spital pentru a afla cum se simte femeia pe care o iubeste.

Mehmet Emir face ceva riscant pentru a-si proteja familia si afacerile. Situatia se complica pentru toata familia Atahan.

Ajuns fata in fata cu Efsun, Volkan isi pierde controlul si comite o greseala care va ruina nu doar vietile lui Efsun si Nuran, dar si ale lui Sultan si Arda. Secretul lui Efsun este dezvaluit.

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.