O poveste de viata incredibila! Phelipe şi Matteo, prieteni adevarati trecuti prin focul vietii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2017, 11:18

Sunt doi artişti care se bucura de celebritate, însa înainte de a cunoaşte faima, Phelipe şi Matteo au trecut prin momente dificile, despre care putini ştiu.

Daca acum se bucura de un succes rasunator şi de bani, în trecut, cei doi au fost nevoiti sa îndure multe sacrificii, despre care au vorbit la WOWbiz.
”Cred ca sunt vreo zece ani de când ne cunoaştem. A existat un studio, în Cotroceni şi acolo ne-am întâlnit mai multi: Tom Boxer, Connect-R, Shift, multi. Am ramas prieteni, însa între timp ne-am creat studiouri.

A trebuit sa gasesc un spatiu în care sa stau şi aveam un salariu destul de mic.

Aveam salariu cinci mlionae şi chiria era 3. Am stat la Matteo o perioada.”, a povestit Phelipe, care a fost completat de Matteo: ”Compuneam împreuna pâna dimineata.”, a mai spus el.
”Chiar şi acum, când am razbit în muzica, mama m-a criticat. Mi-a zis: ”foarte frumos ce faci, dar nu vrei sa te apuci de ceva serios?”, a povestit Matteo.


”Am împartit acelaşi pat, ca fratii.
Am împartit şi mâncare şi multe. Eu dormeam la margine, aşa îmi amintesc.”, a spus Phelipe, în timp ce Matteo a dezvaluit ca şi-au încurcat chiar şi şosetele: ”Mama avea grija de treaba asta. Mergeam în cluburi, beam bere toata noaptea. Mai pierdeam şi noptile. Îmi amintesc ca s-a facut Mateut...la un party a lui Moga.”, a mai povestit Phelipe.
”M-am trezit într-o alta casa, dupa un party, cu un strain lânga mine.
M-am trezit cu fratele lui lânga mine şi m-a întrebat ce caut la el în casa.”, a mai dezvaluit Matteo.

Afla totul despre povestea de viata a celor doi artişti pe wowbiz.ro.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.