Va reveni serialul-fenomen "Dragoste infinita" cu un nou sezon? Iata cum a reactionat indragita actrita NESLIHAN ATAGUL (NIHAN) la sutele de mesaje primite din partea fanilor infocati ai productiei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2017, 13:42

Frumoasa Neslihan Atagul a interpretat un rol de exceptie in serialul "Dragoste infinita" reusind sa cucereasca publicul din intreaga lume cu talentul ei desavarsit.


Scena in care dramatismul a atins cote maxime, in care Kemal, rolul pricipal pozitiv, interpretat impecabil de carismaticul Burak Ozcivit moare impreuna cu Emir, rolul principal negativ, jucat magistral de talentatul Kaan Urgancioglu, a declansat o avalansa de comentarii negative la adresa regizoarei Hilal Saral, pe care au considerat-o principala vinovata pentru sfarsitul sfasietor al productiei. Kemal alege sa se sacrifice de dragul lui Nihan si al micutei Deniz si sa moara in explozie, odata cu rivalul lui, pentru a o elibera pentru totdeauna pe femeia iubita de maleficul Emir.


Desi regizoarea Hilal Saral a transmis un mesaj pe contul ei de socializare prin care a incercat sa le explice fanilor ca scenariul serialului a fost conceput astfel incat finalul sa fie unul neasteptat si ca asa cum sugereaza si titlul "Kara sevda" ("Dragoste imposibila") povestea avea sa aiba un final trist, oamenii au continuat sa-si exprime regretele pentru finalul dramatic.
"Am avut un final neasteptat, intr-adevar.
Cred ca insa ca a fost un succes, in ciuda reactiilor negative! Corpurile se duc, dar spiritele se îndrăgostesc mereu. Plus ca, asa cum spune si titlul, "Kara sevda", a fost vorba despre o "dragoste imposibila", nu stiu de ce sunteti atat de surprinsi!"
, a spus Hilal Saral.

Nici Neslihan Atagul nu a scapat de reactiile dure ale fanilor serialului, fiind asaltata de mesajele acestora in mediul virtual, care au continuat sa ceara explicatii pentru finalul tragic.
Indragita actrita s-a vazut nevoita sa le ofere un raspuns pentru a calma spiritele si pentru a lamuri situatia.

"Salut, prieteni! Va rog sa nu mai cereti acest lucru, 74 a fost ultimul episod din "Dragoste infinita"! S-a incheiat! "Dragoste infinita" nu va mai avea un al treilea sezon! Va multumesc!", a sris actrita pe contul ei oficial de socializare.

(sursa: facebook Neslihan Atagul)