Astazi, la „Se striga darul”, Regina Magiei Albe, Maria Campina, isi insoara nepotul!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 iul 2017, 10:03

Andreea Mantea si Bursucu sunt pregatiti pentru petrecerea mirilor, Eduard (zis Corado) si Violeta (cunoscuta apropiatilor drept Kasandra) din Bucuresti.

Cum viitorul mire este nepotul Mariei Campina, supranumita Regina Magiei Albe, pregatirile pentru fericitul eveniment s-au ridicat la cel mai inalt nivel. Peste 300 de invitati, bucate dintre cele mai alese si o atmosfera de poveste descriu fericitul eveniment, pe care-l vom vedea sambata, de la ora 20:00, la „Se striga darul”.

Curioasa sa afle ce spune traditia tiganeasca, in ceea ce priveste nunta si mirii, Andreea Mantea a stat de vorba cu doamna Maria Campina care i-a impartasit cateva obiceiuri ce trebuie musai respectate.

„La noi se face mai intai nunta si dupa aceea mirii au voie sa se <cunoasca> mai bine. Pana atunci ea (mireasa- n. r.) nu are permisiunea (din partea familiei – n.r.) sa stea prea mult de vorba si sa mearga singura, oriunde, cu el (mirele – n.r.)”, marturiseste Regina Magiei Albe.

Maria Campina a dorit ca nunta nepotului ei sa fie fara cusur, asa ca muzica, atat de importanta la un asa eveniment, a fost asigurata de elita cantaretilor de manele din Romania, Adi Minune,

Florin Salam si trupa lui Dan Bursucu.

Adi Minune i-a marturisit Andreei Mantea cum ar trebui, din punctul lu de vedere sa se comporte viitoarea mireasa de acum incolo.

„II cunosc foarte bine pe miri, au crescut in ochii mei. Sunt niste copii deosebiti(...) Dupa parerea mea, mireasa ar trebui sa faca ceea ar trebui sa faca orice femeie: Sa-si respecte barbatul, sa nu minta, sa nu insele, sa fie aproape de el la bine si la rau”, a

marturisit renumitul cantaret.

Bursucu a vrut sa afle de la Adi Minune de ce a venit sa cante la nunta lui Corado si a Kassandrei si l-a intrebat, in spirit de gluma, daca a fost „vrajit” de cineva.

„M-au vrajit sa vin aici. Acum urmeaza o alta <vrajeala> sa ma faca de 2,20 m inaltime!”, i-a raspuns amuzat manelistul.

La o asa nunta bogata, in care totul straluceste la propriu, Bursucu si Mantea au o munca foarte grea, in ceea ce priveste strangerea zestrei.

Cine a reusit sa stranga mai multe daruri pentru miri, la o asa nunta de poveste puteti afla sambata, de la ora 20:00, urmarind o noua editie „Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Bursucu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.