Marisa este castigatoarea celei de-a doua editii "Bravo, ai stil"! Pe langa titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", ea primeste 100.000 de lei si posibilitatea unei cariere in televiziune!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 01 aug 2017, 18:05

Andreea, Adela si Marisa au reusit sa ajunga in marea finala de la "Bravo, ai stil!". Cele trei candidate la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" au dat ultima reprezentatie in fata celor avizati, iar cea care a plecat acasa cu marele premiu este Marisa.

Marisa s-a clasat pe primul loc in urma voturilor telespectatorilor si va primi sansa unei cariere in televiziune, la Kanal D, si suma de 100.000 de lei.

 

"Va multumesc din inima tuturor celor care m-ati votat. Va iubesc", a spus Marisa.

 

Concurenta clasata pe locul doi este Adela.
Tanara va intra in posesia unui autoturism de mii de euro.

 

Cei aflati in fata micilor ecrane au putut urmari un show extraordinar, tinute spectaculoase si extravagante, dar si defilari demne de podiumurile caselor de moda de prestigiu. Emotie, adrenalina, tensiune, agonie si extaz, sunt doar cateva dintre starile prin care au trecut cele trei finaliste.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.