Andreea Mantea, in cautarea lui Kemal din "Dragoste infinita"! Frumoasa prezentatoare TV a declarat ca este cea mai infocata fana a carismaticului actor si isi doreste enorm sa-l intalneasca in carne si oase! Iata cum a fost surprinsa vedeta Kanal D, in v

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2017, 16:23

Dupa un sezon extrem de solicitant, Andreea Mantea a ales sa-si petreaca vacanta pe malul marii, in Turcia.

Vedeta a ales sa se relaxeze in Turcia, intr-un resort fabulos din statiunea Belek. Si nu a plecat singura, ci alaturi de cea mai importanta persoana din viata ei, micutul David, fiul prezentatoarei Kanal D. Cei doi isi petrec mai toata ziua la piscina, bucurandu-se de razele soarelui, se rasfata cu bunatati, iar seara se distreaza teribil la discotecile amenajate in incinta resortului de lux.

Citeste si: "DRAGOSTE INFINITA", in cele mai frumoase scene cu cei doi vesnic indragostiti, KEMAL si NIHAN! Iata cele mai emotionante momente traite de indragitii protagonisti! VEZI un filmulet fabulos!


"A, si inca ceva! E aici un spa, o minunatie! Din pacate, nu prea ma lasa David, dar tot fac eu ceva si reusesc sa ajung si la spa, pana se termina vacanta aici. Asta ca sa nu mai vorbim ca as putea sa joc si golf, sau sa practic yoga. Dar toate depind de David, daca obtin de la el aceasta permisiune sau nu", a
adaugat, glumind, frumoasa vedeta Kanal D.

Citeste si: Victor Slav, cel mai fericit tatic! Iata cat de mare a crescut Sofia Natalya si ce activitati nostime are in fiecare zi, spre incantarea parintilor ei! VEZI un filmulet inedit cu adorabila fetita!

"Am plecat in cautarea lui Kemal! Unde esti Burak Ozcivit???",
a scris vedeta.