ZEYNEP din "Dragoste infinita", urmarita de succes! Dupa incheierea filmarilor pentru serialul-fenomen, frumoasa HAZAL FILIZ KUCCUKOSE a devenit din ce in ce mai apreciata in Turcia si peste hotare! Iata prin ce transformari a trecut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 09:05

Hazal Filiz Kuccukose este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din serialele turcesti.

Citeste si: OZCAN DENIZ se insoara! Iata ce este frumoasa femeie, cu 20 de ani mai tanara, care l-a cucerit iremediabil pe celebrul actor si care ii va deveni in curand sotie!

 

Interpretarea rolului Zeynep in cadrul serialul-fenomen "Dragoste infinita" i-a adus adus frumoasei actrite multa notorietate in lumea cinematografiei din Turcia, devenind din ce in ce mai apreciata de marile case de productie.

Asa se face ca la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serialul-fenomen, Hazal a fost cooptata intr-un nou proiect, serialul "Ruya", in care joaca rolul pricipal si care deja face furori printre fanii infocati ai serialelor turcesti.

Tot in acesta perioada, Hazal Filiz Kuccukose a fost desemnata castigatoare a categoriei "talentelor care stralucesc precum niste staruri", fiind premiata in cadrul galei "Altin Kelebek", acordat de Pantene si cotidianul Hurriyet.

Evenimentele de succes n-au contenit sa apara pentru frumoasa actrita, care a primit si o oferta de nerefuzat din partea revistei All Turcia, pentru a aparea pe coperta lunii augut si pentru a acorda un interviu de senzatie, in care a vorbit despre casnicia sa reusita dar si despre gustul succesului in cariera.