Se considera urata si ii era rusine sa iasa din casa, dar in cele din urma a decis sa incerce un machiaj profesional. Transformarea este uluitoare, uite cat de sexy a devenit aceasta tanara

Autor: B.M.
Actualizat: 09 aug 2017, 12:38

Un machiaj realizat asa cum trebuie poate transforma radical o femeie, pana in punctul in care aceasta este greu de recunoscut chiar si de cei apropiati.

Acest lucru este benefic mai ales pentru doamnele si domnisoarele care au complexe fizice si care se inchid in ele, cu teama de a nu fi desconsiderate.

Este si cazul tinerei de mai jos, care nu reusea sa isi faca un iubit. Se considera urata, cu multe imperfectiuni si refuza astfel sa socializeze si sa iasa in oras, pentru a cunoaste oameni noi.

Prietenele ei i-au facut cadou in cele din urma o sedinta profesionala de machiaj, iar rezultatul a determninat-o sa isi schimbe gandirea la 180 de grade si sa isi recapete increderea in

propria persoana.

Iata cum arata fata dupa ce a trecut prin mainile make-up artistului:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.