Putini stiu ca Mehmet Emir din "Bahar: viata furata" e, in viata reala, un afacerist de succes! Trebuie sa vezi cum se prepara inghetata PE LOC in gelateria actorului Sinan Albayrak! E un adevarat show

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 aug 2017, 12:58

Gelateria a fost deschisa in 2016 iar la eveniment au venit toti actorii din distributia serialului "Bahar: viata furata".

"Am vrut sa imi deschid si o afacere, pe langa actorie, pentru ca actoria nu iti garanteaza viitorul. Am vrut sa investesc in viitor. Am ales asta pentru ca am crezut ca e o afacere pe care o pot face.

 

Trebuie sa avem grija de noi, sa ne protejam sanatatea", a spus Sinan despre gelateria lui, care serveste inghetata sanatoasa, cu putine calorii.

 

Iata cum se prepara instant rulourile de inghetata in gelateria lui Sinan Albayrak din fructe si lapte care sunt inghetate imediat pe o masa speciala:

 

 

 

 

O postare distribuită de Cem Özer (@cem_ozer) pe

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.