In aceasta seara, la „Sabbagh in actiune”: un caz de inselaciune ia o intorsatura neasteptata! Nu rata emisiunea difuzata de la ora 22.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 12 aug 2017, 10:15

In editia din aceasta seara a emisiunii “Sabbagh in actiune”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Christian Sabbagh aduce in atentia telespectatorilor un caz de inselaciune des intalnit in Romania.

La strigatul de ajutor venit din partea unei batrane care sustine ca a fost inselata chiar de rudele sale pentru a intra in posesia locuintei acesteia, jurnalistul porneste o investigatie contra cronometru.

Dupa ce aduna dovezi si asculta ambele variante ale partilor implicate in scandal, Christian Sabbagh este stupefiat de ce descopera, si cazul ia o intorsatura la 180 de grade.

Se pare ca femeia nu este la prima abatere de acest gen si ca nascocirea presupusei victime are la baza motive greu de imaginat.

Christian Sabbagh se declara socat de cum evolueaza acest caz.

“Vedeti ce complicata e viata si de cate sunt in stare oamenii? E adevarat ca avem nenumarate cazuri dramatice in care batrani fara aparare cad victima unor rude craparete, dar uite ca se mai intampla si pe dos! Eu pot doar sa va spun ca un contract este o intelegere intre doua parti si fiecare dintre ele ar trebui sa aiba ochii deschisi si sa vada bine ce semneaza.

Altfel, nici politia, nici instanta, nici jurnalistii nu va mai pot scapa de consecinte. Informati-va despre lege si fiti vigilenti!”, sfatuieste Christian Sabbagh.

Intreg materialul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Sabbagh in actiune”, de la ora 22:00, la Kanal D!