A venit la spital cu burta umflata, urland de durere! Medicii au crezut ca are probleme cu bila, dar dupa ce i-au facut o radiografie au avut un soc! Ce avea femeia intr-unul dintre intestine

Autor: B.M.
Actualizat: 12 aug 2017, 14:01

Medicii unui spital din Australia au avut parte de un caz iesit din comun, cu care nu s-au mai confruntat pana in prezent.

Totul a inceput dupa ce o femeie in varsta de 30 de ani a fost adusa cu ambulanta la unitatea medicala, acuzand dureri foarte puternice in zona abdomenului.

Initial, dupa o serie de teste, doctorii au crezut ca pacienta are probleme cu vezica biliara. Au tinut-o sub observatie timp de 2 zile, dupa care au trimis-o acasa.

Femeia insa a revenit in aceeasi saptamana, spunand ca problema nu s-a rezolvat.

Contrariati medicii au hotarat sa ii faca mai multe radiografii in urma carora au descoperit un obiect ciudat intr-unul dintre intestine.

La operatie s-a dovedit ca era vorba despre o bucata de fir metalic de 7 centimetri lungime, care provenea de la un aparat dentar pe care femeia il purtase in urma cu 10 ani de zile.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.