In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!” Cat costa pantecul unei femei in Romania si la ce riscuri se supun mamele surogat?

Autor: B.M.
Actualizat: 13 aug 2017, 07:47

In Romania, mamele surogat risca pana la sapte ani de inchisoare daca isi vand pantecul.

Infertilitatea este cuvantul care le da fiori cuplurilor care isi doresc copii. In Romania a devenit, de cativa ani, o practica sa porti o sarcina pentru un cuplu infertil. Sunt femei care se ofera sa nasca un copil pentru pretul corect.

In aceasta seara, de la ora 20:00, la „Asta-i Romania!”, telespectatorii Kanal D vor putea urmari un reportaj amplu despre mamele surogat din Romania si vor afla la ce suma de bani poate ajunge aceasta „tranzactie” ilegala.

Intelegerile se fac la colt de strada sau la o cafea. In astfel de imprejurari nu exista garantii pentru cuplurile infertile, ca persoana cu care stau de vorba isi va respecta cuvantul. In orice moment mama surogat se poate razgandi si pastra banii, care nu sunt deloc putini. Cele care se ofera sa ramana insarcinate contra cost cer onorarii de 25.000 de euro, dar se poate ajunge si pana la 60.000.

Materialul cutremurator il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii „Asta-i Romania!”, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.