IMAGINI-BOMBA cu sotul actritei Neslihan Atagul si fosta lui iubita, o renumita cantareata din Turcia! Cum arata vedeta si ce declaratii a facut despre NUNTA celor doi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2020, 07:40

Inainte de relatia cu Neslihan Atagul, Kadir Dogulu a avut-o ca iubita pe frumoasa cantareata Hande Yener.

Hande Yener si Kadir Dogulu au trait o frumoasa poveste de dragoste inainte ca actorul sa o cunoasca pe frumoasa lui sotie Neslihan Atagul. Se pare ca cei doi s-au despartit amiabil, iar relatia dintre ei s-a transformat intr-o frumoasa prietenie.

Cand Naslihan si Kadir si-au anuntat nunta, Hande a fost intrebata de catre jurnalisti ce parerea are despre acest subiect. Cantareata nu a avut decat cuvinte de lauda la adres celor doi spunand ca formeaza un cuplu foarte frumos si ca nu, nu va canta la nunta lor care a avut loc

in 2016. 

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), va invita la Istanbul! Carismaticul actor a devenit, de curand, imaginea unui centru comercial exclusivist al metropolei! Iata cum arata acesta in clipul de promovare!

Hande Yener si Kadir Dogulu au fost impreuna timp de patru ani si au avut nu doar o relatie de iubire, ci si una de business.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.