NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita") a stralucit la nunta cumnatului ei, Deniz Dogulu! Iata ce tinuta uluitoare a purtat celebra actrita si cum a petrecut alaturi de rude si prieteni chiar in ziua in care a implinit 25 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2017, 16:11

Desi face parte din breasla actorilor tineri din Turcia, Neslihan Atagul este considerata una dintre cele mai frumoasa si talentate actrite.

Ziua de 20 august a avut anul acesta o dubla semnificatie pentru Neslihan Atagul, deoarece aniversarea zilei sale de nastere a coincis cu marele eveniment din familia sotului ei, Kadir Dogulu, nunta fratelui sau.

Citeste si: MICUTA DENIZ, "portocala dulce" din "DRAGOSTE INFINITA" respecta TRADITIA la marea sarbatoare turceasca "KURBAN BAYRAM"! Iata momentul emotionant in care ARVEN BEREN ii SARUTA MANA BUNICII  EI! VEZI un filmulet induiosator cu adorabila fetita!

Citeste si: ACTORI CELEBRI din Turcia au urat "BAYRAM FERICIT!", fanilor lor musulmani! Iata ce mesaje au transmis BURAK OZCIVIT, FAHRIYE EVCEN, KEREMCEM, EZGI ASAROGLU sau OZCAN DENIZ si in ce destinatii au ales sa-si petreaca cea mai importanta sarbatoare!

Desi evenimentul nuptial a avut in centrul atentiei pe cei doi miri, Deniz si Nazli Dogulu, care au ales sa-si uneasca destinele in prezenta multor rude si apropiati, intr-o locatie de lux din Istanbul.

Citeste si: ZEYNEP din "Bahar: Viata furata", un fotomodel cu alura exotica in lumea modei din Turcia dar si o actrita talentata! Iata cum arata BERIL KAYAR pe podium la cele mai extravagante prezentari! VEZI cum isi intretine silueta de invidiat!

De la marele eveniment n-aveau cum sa lipseasca Kadir Dogulu si sotia sa, Neslihan Atagul, care au stralucit in tinute elegante si au fost permanent alaturi de tinerii miri, carora cu siguranta

le-au impartasit din experienta lor.

Neslihan Atagul a ales sa poarte o rochie somon, scurta, din dantela fina, care i-a pus in valoare silueta sa de invidiat si a optat pentru un machiaj natural si o coafura simpla. Nici sotul ei, Kadir Dogulu nu s-a lasat mai prejos si a purtat un costum elegant pe care l-a asortat cu o camasa alba si papion negru.