MEHMET EMIR din "Bahar: Viata furata" cucerit iremediabil de micuta NURAN! Iata cele mai frumoase ipostaze in care Sinan Albayrak a fost surprins alaturi de talentata fetita, pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2017, 14:34

Sinan Albayrak este considerat unul dintre cei mai talentati actori din Turcia.

Sinan Albayrak s-a nascut in 1973, in Hanau, Germania, unde a crescut alaturi de parintii sai, care au origini turcesti si care au dobandit cetatenie germana la inceputul anilor '60, cand au venit sa lucreze in Germania. Copilaria si adolescenta si le-a petrecut in sanul familiei sale, in Hanau, iar la varsta majoratului a ales sa revina in tara de origini a parintilor sai si a fost admis cu brio la Conservatorul din Istanbul, unde a studiat Facultatea de Teatru.

Unul dintre cele mai de succes seriale a fost "Bahar: Viata furata", in care a jucat rolul unui om de afaceri prosper Mehmet Emir Atahan, care si-a descoperit adevarata fiica dupa multe incercari cumplite la care destinul l-a supus.

Citeste si: HULYA din "Bahar: Viata furata" va juca alaturi de unul dintre cei mai indragiti actori, care a facut parte din distributia serialul "Dragoste infinita"! Iata despre cine este vorba si cat de entuziasmata este celebra AHU SUNGUR de reusita sa!