Efsun si Sultan, care odinioara erau nedespartite ajung sa se urasca! Afla ce decizie radicala va lua Sultan impotriva celei pe care o considera pana nu demult propria sa fiica, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 aug 2017, 13:08

Kenan, temutul interlop redevine inamicul cel mai de temut al familiei Atahan, si isi doreste mai mult ca oricand sa se razbune.

Efsun este foarte dezamagita de atitudinea matusii ei, Sultan, care “pleaca” urechea la vorbele lui Zeynep. Efsun si Sultan, care odinioara erau nedespartite si ar fi facut orice una pentru cealalta, au devenit cele mai mari dusmance.

Citeste si: Micuta NURAN din "Bahar: Viata furata" adora muzica lui KEREMCEM! Iata cat de frumos fredoneaza talentata AYSENAZ ATAKOL versurile unei melodii celebre! VEZI un filmulet uluitor!

De indata ce scapa de Efsun, Zeynep, care de multa vreme nutrea sentimente puternice pentru Arda, fuge imediat la acesta sa il consoleze. Efsun sufera cumplit pentru atitudinea pe care o afiseaza Arda fata de ea si jura ca va lupta pentru a-si recapata sotul.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita") a sarbatorit alaturi de colegii sai sfarsitul filmarilor noului sau proiect cinematografic! Iata cum a fost surprins carismaticul actor alaturi de LEYLA FERAY si MURAT BOZ, chiar pe platourile de filmare! Vezi un filmulet spectaculos!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>>

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.