Burak Ozcivit si Murat Boz, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Iata cum au sarbatorit sfarsitul filmarilor pentru "Fratele meu 2"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 aug 2017, 13:09

Cei doi protagonisti au muncit zi si noapte la productia ce se anunta a fi un mare succes pe piata cinematografica a Turciei, in aceasta toamna.

Dupa cateva luni de munca asidua pe platourile de filmare, Burak Ozcivit si Murat Boz au incheiat seria filmarilor pentru filmul "Kardesim Benim 2", la care au lucrat alaturi de cea mai buna echipa tehnica si cu cei mai renumiti producatori.

Citeste si: Micuta NURAN din "Bahar: Viata furata" adora muzica lui KEREMCEM! Iata cat de frumos fredoneaza talentata AYSENAZ ATAKOL versurile unei melodii celebre! VEZI un filmulet uluitor!

Indragiti protagonisti si-au dorit sa impartaseasca satisfactia si fanilor lor din mediul virtual. Murat Boz a publicat un scurt clip, in care apare alaturi de toti colegii sai, chiar pe platourile de filmare, in timp ce sarbatoreau reusita proiectului care cu siguranta va reprezenta un nou succes in cinematografia turca.

Citeste si: Familia OZCIVIT, vacanta exotica in Cuba! BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN isi continua luna de miere pe continentul american! Iata in ce ipostaze inedite au fost surprinsi cei doi indragostiti! VEZI imagini fabuloase!

Murat Boz, Burak Ozcivit si Leyla Feray au fost surprinsi in vreme ce se bucurau de faptul ca au reusit sa duca la bun sfarsit marele lor proiect. Dezlantuiti de griji si inhibitii, acestia au cantat si au dansat toata ore-n sir. Cu vocea usor tremuranda din cauza emotiilor despartirii de colegii sai, Murat Boz a transmis cateve ganduri fanilor sai si apoi a dat tonul distractiei cu o melodie ce face parte din coloana sonora a filmului.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.