Au inceput filmarile celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”

Autor: B.M.
Actualizat: 24 aug 2017, 13:00

Cele 11 concurente din acest sezon lupta pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, incepand de luni, 28 august, de la ora 16:30, la Kanal D.

Luni, 28 august, de la ora 16:30, se va da startul celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”, emisiunea care a fascinat o intreaga tara. Cu emotie si bucurie, dupa o vacanta bine meritata, in care s-au incarcat cu energie, echipa si vedetele emisiunii au inceput in forta, dand startul filmarilor primei editii a celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, alaturi de juratii Raluca Badulescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu le-au cunoscut pe cele 11 concurente care vor da totul pentru a demonstra ca au stil si ca stiu sa isi

puna in valoare personalitatea prin vestimentatiile alese; la finalul acestui sezon castigatoarea va primi titlul de Cea mai stilata femeie din Romania si va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Cititi continuarea pe bravoaistil.kanald.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.