Pe Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil!" o stie o tara intreaga, insa pe MAMA ei nu ai vazut-o niciodata pana ACUM! Uite cum arata cea care i-a dat viata celei mai nebunatice competitioare

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2017, 13:14

Silvia a cceptat de cateva ori sa apara impreuna cu sora ei in cateva emisiuni televizate, insa despre mama ei doar a povestit.

Acum, insa, fanii castigatoarei primului sezon "Bravo, ai stil!" au avut ocazia sa o vada pe cea care i-a at viata castigatoarei competitiei, iar asemanarea este izbitoare, mai ales ca cele doua impartasesc multe trasaturi fizice comune. Silvia le-a prezentat-o celor care o adora pe mama ei intr-o imagine pe un cont de socializare in momentul cand a hotarat sa plece in vacanta cu toata familia, respectiv, mama, fiica ei, Evolette si nepotica cea mica, fiica surorii ei.

Tabloul de familie este unul induiosator, mai ales ca Silvia intotdeauna a fost alaturi de familia ei chiar daca a avut parte si de episioade mai dramatice in timpul emisiunii recunoscand ca de cele mai multe ori ea a fost de vina.

 

 

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri: