Dupa 5 ani, Maurice Munteanu si-a invins fobia! "A fost un gest aproape nebunesc" Pe juratul "Bravo, ai stil" il puteti revedea in noul sezon al show-ului, de luni, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2017, 12:17

Maurice Munteanu este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania si unul dintre cei mai temuti jurati de la „Bravo, ai stil!” care sanctioneaza aspru si cu zambetul pe buze fiecare demaraj stilistic pe care il fac concurentele show-ului.

Putini stiu, insa, ca vedeta care taie si spanzura la “Bravo, ai stil!” se lupta de ani buni cu o fobie pe care nu credea ca si-o poate infrange vreodata. Iata ca in vacanta intre sezoanele de la “Bravo, ai stil!”, fashion editorul si-a facut curaj si a reusit  sa isi invinga frica de a zbura cu avionul. De curand, vedeta a ales sa petreaca cateva zile in Austria, la Viena.

Pentru Maurice a fost primul zbor pe care l-a avut in ultimii cinci ani in care fobia l-a impiedicat sa calatoreasca pe distante mari.


“Nu imi dau seama daca am scapat de aceasta teama (ne)justificata de zbor. Cert este ca am zburat din nou dupa cinci ani de pauza; a fost un gest aproape nebunesc”, a spus juratul de la “Bravo, ai stil!”.

Pe Maurice Munteanu il veti putea urmari in emisiunea “Bravo, ai stil!” care va avea premiera celui de-al treilea sezon, luni, 28 august, de la ora 16:30, la Kanal D!
Sezonul acesta, 11 concurente vor face tot posibilul pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul potrivite pentru a cuceri Juriul si pe telespectatori, iar in Galele din weekend vor avea loc eliminarile in urma voturilor celor de acasa, care vor avea puterea de a decide cine va ramane in competitia care le poate schimba viata concurentelor.

 

Taguri: