Naba, singura PREZENTA EXOTICA de la "Bravo, ai stil!" de origine irakiana a luat cu asalt platoul emisiunii. Juratii, intrigati de culoarea parului concurentei! Ce i-au sugerat sa faca imediat cu podoaba ei capilara!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2017, 18:10

Exoticitatea concurentei i-a determinat pe jurati sa ii dea "bravo, ai stil!" in ciuda extensiilor si a micilor greseli stilistice.

Naba a intrat ca fiind prima concurenta exotica din competitia "Bravo, ai stil!" din toate sezoanele, iar juratii au apreciat accentele stilistice pe care tanara a pus accent. In schimb, problema cea mare a fost parul concurentei si anume extensiile ombre de culoare cenusie. Juratii au sfatuit-o sa renunte imediat la ele pentru ca altfel, ii vor dauna in cadrul competitiei.

"Ce-i cu perisorul tau? E un balayage? A, e un ombre? Revenind la tinuta, si mie imi place jacheta. As fi purtat-o cu o alta fusta. As fi pus niste cercei foarte mari. Nu se potriveste nici cu poseta, nici cu pantofii si nici cu pantalonii...", a fost de parere Maurice Munteanu.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.