A iesit la iveala adevarul despre divortul dintre Maria Constantin si Marcel Toader! Anda Ghita: "Ea a plecat de la el" E socant ce facea barbatul cand mergea la petreceri alaturi de sotia lui

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2017, 10:00

Vestea ca Maria Constantin si Marcel Toader s-au despartit i-a surprins pe multi, deoarece cei doi dadeau impresia ca iubirea dintre ei este mare.

Maria Constantin si Marcel Toader sunt hotarati sa divorteze, iar astazi, in emisiunea "Wowbiz", au iesit la iveala detalii nestiute despre relatia lor.


Anda Ghita a marturisit ca Marcel Toader facea gesturi neasteptate atunci cand consuma alcool si chiar la un eveniment organizat de ea, barbatul a injurat lautarii.


Anda Ghita: "Nu e un subiect trist pentru ca au reusit sa ne aduca pe toti impreuna.
A postat cateva lucruri pe Facebook si noi am ajuns aici. Ne-a facut sa punem totul in balanta. Maria a plecat de la el. Eu mi-am permis sa vin sa vorbesc despre cei doi, pentru ca eu am avut o relatie de prietenie. Ne-am acordat sansa de a fi prieteni atunci cand ne-am cunoscut intr-un show. El ca om a fost mai mult decat se spunea. Nu am fost in patul lor, ci intr-o relatie de prietenie.
El va fi foarte curtat de televiziuni. Noi am fost la mare cu Marcel si Maria, nu a pomenit el de nicio mama. El putea sa o viziteze. El are o problema si cu prietenii din jur. In momentul in care s-a ajuns sa-mi naseasca copiii, am vazut cum e Marcel. El s-a imprumutat la mine cu 1000 de euro, mi-a spus de o afacere de care stiam ca e "foaie verde pe campii".
El sta foarte prost cu banii. Dupa ce i-am dat banii, mi-a zis ca mi-i da in doua luni. A venit cununia, Marcel nimic. Maria a adus ansamblul sa cante, drept cadou pentru copio. Marcel a zis: "Cumetre, ma duc sa le-o trag la toate". Dupa aceea, a injurat lautarii. Nu mi-a convenit, nebuna nu sunt. Toti o invinovatesc pe ea, dar eu nu sunt de acord. El tinde sa dea vina pe toata nevestele lui.
La un moment dat nu mai mergea nimic intre ei. Ea mi-a spus ca nu il mai iubeste. El a trimis o poza cu organul lui altei femei, in timp ce era cu Maria. Ea poate sa confirme"

Madalin Pribu: "De ce e capul rautatilor? Pentru ca a avut sase neveste, el le-a parasit. Ma indoiesc ca a fost dragoste intre ei. Nu s-a pus problema despre o dragoste fulminanta".

Saveta Bogdan: "Maria nu l-a inselat".

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.














 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.