BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), luna de miere cu peripetii, alaturi de frumoasa sa sotie, Fahriye Evcen! Iata unde au calatorit cei doi indragostiti si ce imagini fabuloase au impartasit cu fanii lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2017, 15:10
video Foto(6)

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen isi continua vacanta pe continentul american.

Dupa incheierea filmarilor pentru productia "Kardesim Benim 2", Burak Ozcivit si-a dus sotia intr-o vacanta exotica in Cuba, pentru a-si continua luna miere.


Cei doi indragostiti au fost nevoiti sa-si intrerupa luna de miere pe care au planificat-o imediat dupa nunta pentru a reveni in Istanbul la filmari. Astfel ca vacanta din Maldive s-a incheiat rapid, deoarece actorul a fost asteptat la filmarile pentru productia cinematografica "Kardesim Benim 2".

Citeste si: GORKEM GONULSEN (BEYZA din "Bahar: Viata furata"), SCENA care i-a dat PALPITATII! Iata prin ce MOMENTE DIFICILE a trecut actrita si cum s-au desfasurat filmarile! VEZI un filmulet spectaculos!


Cei doi indragostiti au impartasit fericirea lor nemarginita si cu fanii lor din mediul virtual, unde au publicat deja numeroase imagini inedite, din timpul plimbarilor facute in Cuba.

Dupa Cuba a urmat o scurta incursiune in Republica Dominicana, unde au petrecut cateva zile de neuitat, iar apoi s-au indreptat spre New York, unde au de gand sa ramana mai mult pentru a se bucura de tot ceea ofera fabulosul oras.

 

From #FahriyeEvcenstory in #NewYork #FahriyeEvcen #fahriyeevcenozcivit #fahriyeevcenözçivit #buraközçivit #burakozcivit

O postare distribuită de Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.