Frumoasa ARVEN BEREN (micuta DENIZ, "portocala dulce" din "Dragoste infinita") respecta vechea traditie la marea sarbatoare turceasca "Kurban Bayram"! Iata momentele emotionante surprinse de parintii ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2017, 16:10
video Foto(8)

Micuta Arven Beren a cucerit inimile miilor de fani ai serialului "Dragoste infinita" din lumea intreaga.

In aceste zile, in Turcia se sarbatoreste "Kurban Bayram", care reprezinta "sarbatoarea sacrificiului", respectata de toti musulmanii. Este un bun prilej de a petrece timpul alaturi de familie si de a imparti mancare celor saraci in semn de jertfa.

Citeste si: ACTORI CELEBRI din Turcia au urat "BAYRAM FERICIT!", fanilor lor musulmani! Iata ce mesaje au transmis BURAK OZCIVIT, FAHRIYE EVCEN, KEREMCEM, EZGI ASAROGLU sau OZCAN DENIZ si in ce destinatii au ales sa-si petreaca cea mai importanta sarbatoare!

Si micuta Arven Beren s-a pregatit alaturi de familia sa de marea sarbatoare. Imbracata in haine noi si elegante de sarbatoare, fetita care are aproape doi anisori, este crescuta de parintii sai in spiritul religiei musulmane, care o invata inca de mica traditiile turcesti.

Citeste si: ZEYNEP din "Bahar: Viata furata", un fotomodel cu alura exotica in lumea modei din Turcia dar si o actrita talentata! Iata cum arata BERIL KAYAR pe podium la cele mai extravagante prezentari! VEZI cum isi intretine silueta de invidiat!

Inca din prima zi a bayram-ului, parintii micutei au publicat pe contul de socializare al micutei, un scurt clip in care au surprins-o pe Arven in timpul ritualului specific sarbatorii, care consta in faptul ca cei mai tineri membri ai familiei saruta mana celor varstnici in semn de respect si in schimb primesc o suma de bani.

(sursa video: viata cu aroma de cafea)

Astfel ca nici micuta Arven nu s-a abatut de la aceasta veche traditie si a sarutat mana bunicii sale si apoi ale parintilor ei, intr-un moment de-a dreptul induiosator.