Noemi, interviu coplesitor despre moartea tatalui sau! Ce s-a intamplat cu o zi inainte sa se stinga: "A fost un semn de la Dumnezeu"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 09:38

Noemi trece printr-o grea suferinta, tatal sau s-a stins cu o luna inainte de nunta sa cu Mihai Mitoseru. Vedeta povesteste cu lacrimi in ochi despre ultimele clipe din viata tatalui sau.

"Mai mult decat faptul ca toata lumea stie ca tatal meu s-a dus brusc, nu se astepta nimeni, era un om activ, glumet. Nu am ajuns niciodata cu el la spital, nu a luat tratament. El joi a murit, eu miercuri m-am intalnit cu el. Am stat cu el o ora in masina, singura. Nu am mai avut ocazia asta de multa vreme. A fost un semn de la Dumnezeu.

Parca a vrut sa stam o ora amandoi. Apoi m-a lasat la un taxi, la semafor ne-am intalnit si mi-a facut cu mana. Aia este ultima imagine cu el. Cand l-am vazut intins pe jos, la aeroport, imi venea sa sar pe el, sa-l resuscitez eu.

 
Voiam sa deschida ochii. El nu voia sa moara, el a ramas cu multe lucruri nerezolvate. Avea planuri, voia sa plece in vacanta.
El trebuia sa ma conduca la altar, dar eu l-am condus pe ultimul drum. Voia sa-i ia un caine, sa iasa la pensie. Era visul lui. Nici cainele nu si l-a luat. Trebuia sa stea sa se odihneasca.
Voia sa ajunga si sa se odihneasca si el acolo. El a lucrat 30 si ceva de ani acolo, la aeroport, tot acolo a murit.
 
Mi se pare foarte ciudat ca eu sunt nascuta pe 24, bunica mea a murit la 24 de ani, el a murit pe data de 24 si eu urma sa ma casatoresc pe data
de 24.

Sfatul lui a fost sa am incredere in familia mea si sotul meu. Prietenii sunt putini si sa ma incred in familia mea", a declarat Noemi.  

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
























 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.