Giani Kirita fermecat de Anna Lesko, la "Super Potriveala"! Nu pierdeti sambata, de la ora 20:00, o noua editie plina de umor si castiguri substantiale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 sep 2017, 11:53

Anna Lesko i-a provocat mari probleme de concentrare fotbalistului Giani Kirita in timpul filmarilor pentru show-ul "Super Potriveala", emisiunea pe care o puteti urmari in fiecare sambata, incepand cu orele 20.00, la Kanal D.

Imbracata provocator si cu un zambet inocent, Anna Lesko i-a captat intreaga atentie indragitului fotbalist care nu s-a mai putut concentra la intrebarile adresate de Jorge.
"Ma distrage, nu ma pot concentra. Isi flutura parul, se tot foieste pe scaun. In loc sa fiu atent la ce spune Jorge, stau sa ma uit la ce face Anna. Ma distrage si rochia ei, inainte parca nu venea asa imbracata", a spus Giani, aratand "acuzator" spre Anna Lesko.

"E normal sa te uiti la ea. Voi repeta enuntul pentru tine, daca este nevoie", a spus, glumind, Jorge.
Anna Lesko a apreciat ambele replici, marcand momentul cu un zambet, spunand, la final, ca filmarile au binedispus-o.

"Totul e distractie la superlativ, e o gasca foarte funny. Imi place mult formatul. Pe Jorge il stiu de la alte evenimente unde ne-am mai intalnit si eram curioasa cum este ca prezentator.

I se potriveste, m-a convins. Este carismatic, foarte cald si are un zambet seducator", a declarat Anna Lesko.