Ce sa pui in muraturi ca sa nu se mai inmoaie niciodata

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 15:18

Pe langa savoarea bine-cunoscuta, muraturile sunt o farmacie la borcan.

Prin conservare, ele isi pastreaza vitaminele si chiar dobandesc ceva mai multe proprietatile curative, spun unii specialisti. Muraturile exista nu de sute, ci de mii de ani.

Cate gospodine, atatea retete de muraturi, insa cea mai sanatoasa este fermentarea acido-lactica naturala, care presupune ca fructele sau legumele sa fie puse in apa cu sare. Microflora din ele transforma glucidele in substante biologic active, benefice pentru sanatate. Muraturile sunt astfel, o sursa execlenta de vitamine si acid lactic.



Indiferent de combinatiile de legume pe care le faceti, condimentele precum mustarul, mararul, usturoiul sau hreanul sunt obligatorii! Fiecare dintre aceste ingrediente vine cu propriile calitati nutritive.

Cititi continuarea pe kftele.ro.