Cum prepari cea mai buna zacusca de vinete!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 15:21

Vara este momentul potrivit pentru a prepara zacusca de vinete proaspata. Iata o reteta simpla, perfecta pentru o zacusca de vara, pe care sa o consumi imediat.

Ingrediente:
 3 gogosari
 3 ardei grasi
 1 ceapa
 2 vinete mari
 2 morcovi
 450 g rosii
 ulei de masline
 2 foi dafin
 piper boabe
 2 boabe enibahar
 sare

Mod de preparare:
Coace gogosarii, ardeii si vinetele. Curata legumele de coaja si lasa-le la scurs.
Intre timp toaca ceapa marunt si caleste-o la foc mic, in ulei. Cand devine translucida adauga morcovii rasi pe razatoarea mica si lasa legumele la innabusit timp de 10 minute.

Cititi continuarea pe kftele.ro.
 

 

Taguri: