Daniel Buzdugan şi Giani Kirita se intrec in cel mai nebun concurs! Incredibil ce-au putut sa faca cele doua vedete care participa la ”Super Potriveala”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2017, 17:38

Giani Kirita si Daniel Buzdugan, concurenţi la ”Super Potriveala”, au venit în direct, la WOwbiz, unde au acceptat provocarea de a lua paete la un test cu totul şi cu totul inedit.

Daniel Buzdugan şi Giani Kiriţă au acceptat provocarea de a se întrece în cel mai nebun concurs şi, evident, au făcut show total în direct, la WOWbiz.

”Sunt pasionat de biciclete, călătoresc foarte mult, chiar şi în Bucureşti, iar sport am mai făcut acum vreo 4-5 ani.”, a spus Daniel Buzudugan atunci când a fost întrebat dacă a făcut sport. Giani Kiriţă, însă, i-a răspuns spunând că ”l-a măturat în Centrul Vechi.


De asemenea, Giani Kiriţă a fost provocat să facă jonglerii cu mingea în timp ce mânca o prăjitură, însă tot ce a reuşit să facă a fost să trânească desertul, spre deliciul moderatorilor.
Mai mult de atât, Andreea i-a dat cu frişcă pe mână.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.