Desi e un medic cu sute de chisturi operate in palmares, si-a facut cruce cand a bagat bisturiul si a vazut ce se ascundea in umflatura din capul pacientului. Era de 20 DE ANI acolo!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 04:30

Clipul a fost postat pe pagina sa de YouTube un celebru doctor dermatolog american, dr. Sandra Lee, care detine unul dintre cele mai populare canale de YouTube, dedicat interventiilor chirurgicale dermatologice.

Desi are mii de interventii la activ si aproape 800 postate pe Internet, chiar si dr. Lee mai poate fi surprinsa de un pacient.
 
Pacientul de mai jos, un barbat cu o umflatura pe cap, parea a avea un chist normal, inofensiv, provocat de acumularea de grasime intr-un sac, sub zona umflata.
 
 
Totusi, imediat ce a facut prima incizie, dr. Lee si-a dat seama ca ceva e ciudat. De sub piele a inceput sa izvorasca un lichid galben, care a avut nevoie de cateva minute pentru a fi drenat complet.
 
Apoi, cand a explorat mai in profunzime cavitatea de sub piele, medicul a descoperit adevarata cauza a umflaturii: nu era un chist, si un smoc de par ii crescuse sub piele.
 
Vezi mai jos cum a decurs operatiunea de extirpare:
 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.