Doi dintre cei mai talentati si carismatici actori din Turcia, KIVANC TATLITUG si KEREM BURSIN "s-au luptat" pentru premiul cel mare la Gala "Seoul International Drama Awards 2017"! Iata ce premii au castigat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 13:25

Desi fac parte din breasla tinerilor actori, cei doi au reusit sa cucereasca publicul din Turcia si din strainatate cu talentul lor desavarsit si cu un sarm deosebit.

Anul trecut, Turcia a fost reprezentata de serialul "Dragoste infinita", care a obtinut Premiul Special al Juriului, iar la festivitatea de premiere au fost prezenti Hilal Saral, regizoarea serialului si Burak Ozcivit, care au ridicat cu mandrie premiul.

In acest an s-au inscris 266 de productii din 55 de tari dintre care au ramas in finala 29 de productii si 27 de persoane.


Serialul "Cesur ve Guzel" este nominalizat la trei sectiuni: "Serial Drama", "Cel mai bun actor": Kivanc Tatlitug, si "Cel mai bun regizor": Ali Bilgin. Iar serialul "Bu Sehir Arkandan Gelecek" este nominalizat la doua sectiuni: "Serial Drama" si "Cel mai bun actor": Kerem Bursin. Marii castigatori vor intra in posesia premiilor la festivitatea care va avea loc in 7 septembrie, in Coreea de Sud.


Seara trecuta s-a desfasurat marea gala, unde productiile din Turcia au obtinut doua premii importante. Premiul pentru "Cel mai Bun Actor"- Kerem Bursin- pentru rolul din "Bu Sehir Arkandan Gelecek" (Heart of the City) si "Porumbelul de Argint" la categoria "Cel mai Bun Serial"- "Cesur ve Guzel" (Brave and Beautiful)
(sursa: seouldrama.org, viata cu aroma de cafea)