Mai stii cand Mr. Bean a distrus un tablou nepretuit? S-a intamplat PE BUNE, in China! Femeia asta a probat o bratara si a rupt-o. Cand a aflat cat valora bijuteria, a lesinat pe loc. Uite cat e datoare acum

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 08 sep 2017, 13:25

Ghinionista vizita piata de jad din orasul Ruili, cand a incercat sa probeze o bratara, desi acest lucru era interzis.

Turista a incercat sa isi puna pe mana o bratara verde de jad, dar bijuteria i-a alunecat din mana si a cazut pe podeaua de piatra, unde s-a spart in doua bucati.

 

Imediat, un alt vizitator a scos telefonul si a inceput sa filmeze, in timp ce angajatii s-au grabit sa vada ce s-a intamplat. Cand au vazut piesa care s-a spart, si-au pus mainile in cap.

 

Patronul a fost cel care i-a dat turistei vestea proasta. Politica magazinului in aceste cazuri era ca paguba sa fie imputata clientilor vinovati, asa ca voia ca ea sa ii plateasca contravalaorea bratarii.

 

Din pacate, bratara valora 300.000 de yuani, adica 44.000 de dolari americani. Cand a auzit ce paguba a provocat, femeia a lesinat in magazin.

Ulterior, familia ei a cerut o expertiza independenta a bijuteriei iar evaluatorul a estimat valoarea ei la 27.000 de dolari, suma pe care au fost de acord sa o plateasca.

Vezi mai jos momentul:

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.