Ramona, rugaminte arzatoare catre fani! Concurenta este extrem de suparata: "Va implor..." Uite ce i s-a intamplat

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 sep 2017, 15:43

Ramona este constant apreciata de jurati pentru tinutele pe care le prezinta in competitia "Bravo, ai stil!".

Cu toate acestea ea are o mare problema: conturile pe care si le deschide pe Instagram ii sunt dezactivate deoarece alti utilizatori fac pagini false, cu denumiri identice.

Concurenta a postat un mesaj pe pagina ei oficiala de Facebook prin care isi ruga fanii sa o sprijine si sa inceteze aceste practici.

"Dragutii mei, contul meu de instagram a fost din nou dezactivat. Ii rog pe toti cei care ma plac sa nu imi mai faca pagini si conturi "oficiale" pentru ca in acest mod nu ma ajuta absolut deloc.

Va implor sa nu-mi luati dreptul de a avea un cont de instagram. Deja sunt in urma colegelor mele din concurs care au conturi oficiale cu mii de followersi. Daca va place de mine opriti-va din a va mai folosi de identitatea mea si ajutati-ma sa ma promovez frumos pentru a castiga impreuna aceasta competitie. Va promit ca daca reusesc sa am un cont al meu voi posta zilnic si va voi tine la curent cu noutati din emisiune.
Va pup si va rog sa dati share acestui mesaj pe care sper sa-l citeasca in principal cei care au creat paginile false. Fiti langa mine si votati 10 la 1206", a scris ea pe pagina oficiala de Facebook.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.