Am aflat cine e prima concurenta care a parasit sezonul actual din "Bravo, ai stil!" Ilinca, Irina si Anca au ajuns impreuna la BARAJ. Cine a plecat acasa

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 10 sep 2017, 10:59

Irina si Ilinca au avut cele mai mici note in aceasta gala, in timp ce Anca a fost nominalizata de celelalte concurente.

In urma voturilor juratilor si a telespectatorilor, Irina este prima fata care paraseste  competitia “Bravo, ai stil!”. In urma punctelor oferite de jurati, clasamentul le-a indicat fruntase, la egalitate de puncte, pe Ramona si Naba, cu cate 16 puncte fiecare; surpriza a fost si in ceea ce priveste ultimele concurente clasate in urma voturilor primite din partea celor patru jurati, Irina si Ilinca si  reusind sa obtina cate 8 puncte fiecare.

Irina si Ilinca s-au aflat in fata juratilor, la duel, iar acestora li s-a alaturat si Anca, ca urmare a nominalizarii de catre contracandidatele ei. Insa Ilinca si Anca au fost salvate de voturile din partea telespectatorilor, obtinand un procent de 6,7%, respectiv 6,5%. Naba a fost declarata favorita publicului, fiind pe primul loc in clasamentul acestora, cu 20,6%.

Protejatele acestei seri de Gala au fost Iuliana si Emiliana, ca urmare a stelutelor primite in editiile din timpul saptamanii.

Avand in vedere ca Ramona si Naba s-au clasat la egalitate pe primul loc, juratii au decis ca doar una trebuie sa primeasca imunitate in cea de-a doua Gala. Dupa indelungi dezbateri, acestia au nominalizat-o pe Ramona.

Vezi momentul eliminarii pe http://bravoaistil.kanald.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.