Prima reactie a Irinei dupa ce a fost eliminata de la "Bravo, ai stil!" Iata ce le-a transmis fanilor care au votat-o si au sustinut-o

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 10 sep 2017, 11:15

Irina a ajuns aseara la baraj in urma notelor slabe pe care le-a primit de la jurati, in gala eliminatorie.

Barajul a fost completat de Ilinca si de Anca, insa Irina a primit cele mai putine voturi telefonice, asa ca si-a pierdut locul in competitie.

 

Imediat dupa aflarea rezultatului, Irinia le-a transmis un mesaj fanilor  sai, pe Instagram:

 

"Dragii mei, uneori viaţa nu este corecta, dar ne învaţă sa ştim cum sa facem fata imprevizibilului. 

 

Îmi pare rau ca v-am dezamăgit şi am plecat asa repede din concurs, aveam multe, multe de spus şi de arătat din punct de vedere vestimentar, dar asta veţi vedea in continuare, chiar şi fără sa ma vedeti la televizor. 

 

Eu am participat la aceasta competiţie pentru a arată şi a propune ţinute purtabile de fiecare dintre voi, nu sa încerc sa par ceea ce nu sunt şi sa-mi schimb personalitatea doar ca sa dau bine pe sticla",

a spus Irina.

 

Citeste tot mesajul ei mai jos:

 

Dragii mei, uneori viaţa nu este corecta, dar ne învaţă sa ştim cum sa facem fata imprevizibilului. Îmi pare rau ca v-am dezamăgit şi am plecat asa repede din concurs, aveam multe, multe de spus şi de arătat din punct de vedere vestimentar, dar asta veţi vedea in continuare, chiar şi fără sa ma vedeti la televizor. Eu am participat la aceasta competiţie pentru a arată şi a propune ţinute purtabile de fiecare dintre voi, nu sa încerc sa par ceea ce nu sunt şi sa-mi schimb personalitatea doar ca sa dau bine pe sticla. Nu îmi sta in fire sa fiu o persoana rea sau certăreaţă, nu am venit in aceasta emisiune sa propun asa ceva şi cred ca S-a vazut. Voi M-aţi remarcat şi mi-aţi dat mereu incredere in mine şi mi-aţi confirmat ca ceea ce fac este bine. Voturile sunt doar nişte numere, stiu câte suflete au fost alături de mine! Nu stiu de unde sa incep cu mulţumirile pentru fiecare dintre voi in parte şi unde sa termin cu ele.. va iubesc enorm şi va mulţumesc încă o data pentru toate comentariile, fie pozitive, fie negative, am incercat sa tin cont de toate intr-o oarecare măsura, atata timp cât nu M-am simţit jignita sau pusă intr-o lumina nefavorabila. Sunteti minunaţi şi va promit ca pe viitor o sa mai avem contact şi o sa mai puteţi vedea stilul pe care îl propun şi care v-a placut. Eu nu sunt suparata, nici dezamagita, a fost o experienţa pentru mine, in care, zic eu, am intrat cu capul sus şi am iesit tot cu capul sus. Cred ca pana la urma asta este cel mai important. Le mulţumesc tuturor celor care au stat in spatele acestei frumoase emisiuni: juriului, colegelor,producătorilor, Ilincăi şi nu in ultimul rand, vouă, celor care aţi stat mereu cu sufletul la gura sa vedeti ţinutele noastre, sunteti mai mult decât minunaţi deşi nu cred ca exista aceasta expresie. Keep in touch, i Love you!

O

postare distribuită de Irina Alexandra Tronac (@irinatronac) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.