"Mama, sa amesteci haine din stiluri si curente diferite, e una, dar sa stii sa faci treaba asta, iti trebuie o arta desavarsita a styling-urilor! La tine nu e CAZUL" Raluca Badulescu, extrem de dura la adresa Alinei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 sep 2017, 17:06

Alina a vrut sa combine haine din perioade diferite, insa nu prea i-a iesit. Totusi, acest detaliu a fost trecut cu vederea de jurati desi Raluca a criticat destul de dur alegarea concurentei.

" Eu nu stiu cum a observat Iulia ca nu iti vin blugii, insa, de fapt, problema e alta la acesti jeansi pe care n-o voi depuncta. Uite, am inceput saptamana lasand la o parte micile defecte. Anourile acelea putin punk de la terminatia jeans-ilor, n-au nicio legatura cu perlele si pretiozitatea acestui sacou. Mama, sa amesteci tinute care au influente diferite si vin din alte curente, este una, dar ca sa stii sa faci treaba asta, iti trebuie o arta desavarsita a styling-ului.

Trebuia sa fii o maestra, insa nu este cazul la tine. NU are cums a iti placa in viata asta, insa e un detaliu mult prea nesemnificativ", a fost discursul Ralucai la adresa tinutei Alinei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.