Meryem Uzerli (Hurrem din "Suleyman Magnificul"), agent secret, in serialul “In bataia inimii”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 sep 2017, 14:24

Meryem Uzerli, cea care a cucerit inimile a milioane de telespectatori din intreaga lume, cu rolul Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, se alatura echipei actorilor talentati din serialul “In bataia inimii”.

De data aceasta Meryem se transpune in pielea unui agent secret, foarte instruit, Suzi.

Aparitia agentului Suzi va cantari foarte mult in lupta pentru suprematie dintre Unal Kaplan si Hîzîr Cakîrbeyli, personaje marcante din productia “In bataia inimii”.

“Suzi este o persoana puternica, desteapta, plina de energie. Pot sa spun ca ma identific cu ea, in anumite privinte.  Ca de la orice personaj pe care l-am jucat, si de la <Suzi> am invatat foarte multe!”, a

declarat frumoasa actrita.

Meryem a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita interpretarii extraordinare a rolului Sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Actrita a obtinut nu mai putin de 17 pestigioase distinctii pentru „Cea mai buna actrita” cu personajul Hurrem. In varsta de 34 de ani, Meryem Uzerli s-a nascut in Germania, la Kassel, intr-o familie de musulmani, din tata turc si mama germanca.

Vedeta are o fetita in varsta de 3 anisori, Lara.

            Serialul „In bataia inimii” se difuzeaza de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.