Primul interviu cu mama Denisei Raducu, dupa ce si-a ingropat fiica! Geta Dovleac, daramata de durere: "Iubita mea, frumoasa mea, ai facut facultatea degeaba! Ai luat casa degeaba! Nu pot sa mai traiesc, ma duc dupa ea..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2017, 09:49

Se spune ca nu exista mai mare durerea ca aceea a unui parinte care isi ingroapa copilul.

Geta Dovleac, mama Denisei Raducu, traieste cea mai mare tragedie. Femeia nu reuseste sa mai dea un sens vietii sale si isi jeleste fiica zi de zi la cimitir.
La 27 de ani dupa o lupta continua cu o boala teribila, cantareata Denisa Raducu a lasat in urma o intreaga tara in stare de dor.


"Frumoasa mea, fetita mea, mi-ai facut facultate degeaba, fata mea.
Ai lua casa degeaba, fata mea. Fetita mea, iubita mea, ce ma fac eu fara tine. Te rog din suflet sa imi mai apari in vis si invata-ma ce trebuie sa stiu. Adelina zice ca dupa ce fac pomana sa ma duc la ea. Nu ma duc, ca nu imi place in Spania, Nu ma duc fetita mea, o sa vin la tine. Raman aici", sunt cuvintele sfasietoare ale mamei.


Geta Dovleac a avut tot felul de vise premonitorii in perioada in care artista se afla pe patul de moarte.
"Mi-a murit cel mai bun copil, cel mai frumos. L-am visat pe taticul meu pana sa moara si imi spunea "Lasa, tata, ca o sa scapi si din asta.". Si eu i-am zis sa ma ia pe mine, sa nu o ia pe el.
Si el mi-a zis ca Dumnezeu o vrea pe ea.  Am visat apoi un om batran cu barba si l-am intrebat de ce, de ce fata mea sa moara la 27 de ani? Si mi-a zis ca ce... Sfanta Parascheva n-a murit la 27 de ani? Eu oricum am avut mereu premonitii. La cateva zile dupa, Denisa a murit.
Eu am stiut ca moare, am stiut ca moare de cand am vazut markerii.
Eu de aia ma jeleam si plangeam. La Sf. Luca ii faceau morfina, ori morfina ce e? Sa iti ia durerile", a spus femeia.

Citeste si: GABRIELA CRISTEA, in lacrimi! "Este momentul sa-mi iau ramas bun! De saptamana viitoare intru in linie dreapta!". Iata cat de emotionata este viitoarea mamica atunci cand vorbeste despre momentul nasterii!

Mama Denisei nu mai are putere sa isi continue viata.

Dorul de copila ei si durerea sufleteasca au facut-o pe femeie sa se neglijeze complet si a incetat chiar sa mai ia si tratamentul care ii tine boala sub control. In trecut, Geta a reusit sa invinga cancerul, iar tratamentul ii tinea boala sub control.


"Ma duc dupa ea, nu vreau sa imi iau tratamentul! E am proteze de sapte ani, la amandoua picioarele si am stat in masina aia de funebre, inghesuita, jos si cand m-am ridicat mi-au sarit amandoua.
Eu vreau sa ma duc dupa ea. Mi-e dor de ea, nu pot sa mai traiesc. Imi era frica de nu mai puteam ca o sa isi vomite ficatul, dar nu l-a vomitat. Asa curata si simtia era si cand era bolnava. Mi-a zis" Asa rau imi pare ca sunt bolnava, ca m-am imbolnavit rau si acum te supar si pe tine si pe tata" Eu sunt cea mai terminata femeie de pe lume. Am tablouri peste tot cu ea. M-am uitat si la inmormanatare, mi-au dat multe pastile sa ma linistesc.
Cea mai cuminte fata, cea mai desteapta, se uita in portofelul meu si imi punea bani.
Trebuie sa vina crucea sa i-o punem si pe 23 septembrie ii facem de 9 saptamani. Tot nu imi vine sa cred. Cucuveaua dupa mine canta, ca o sa ma duc dupa dansa, o sa ma duc...", sunt cuvintele sfasietoare ale mamei.


Doamna Geta a vorbit si despre iubitul fetei, Florin, barbatul care ar fi trebuit sa ii devina sot.
"Nu stateau impreuna, el statea la Barceloona. Da, l-a iubit. Niciodata nu i-a zis Florine. Bebe, asa ii zicea", a mai spus mama Denisei.
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.










 

 

Taguri: