Dovada ca daca vrei, se poate! Cum arata aceasta fata acum, la un an dupa ce a fost facuta aceasta poza! Transformarea e incredibila

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 03:50

Tanara din imaginile alaturate a suferit o transformare fizica impresionanta si a demonstrat tuturor ca, acolo unde exista vointa si determinare, nimic nu este imposibil.

Frances Carpenter, acum in varsta de 26 de ani, ajunse in urma cu un an la incredibila greutate de 152 de kilograme. Fata consuma zi de zi cantitati impresionante de mancare, in special fast food.

Si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare intr-o zi, cand i s-a facut extrem de rau si a mers la un control medical. Dupa o serie de analize amanuntite doctorii au avertizat-o ca, daca nu isi va schimba stilul de viata, nu va prinde varsta de 40 de ani.

Acela a fost momentul in care Frances a realizat ca este in pericol. A urmat o cura drastica si a inceput sa faca foarte mult sport. Rezultatul s-a vazut, transformarea este radicala!

Tanara a slabit peste 63 de kilograme iar acum arata mai bine ca oricand. Iata in galeria foto de mai jos o imagine comparativa: