Astazi, de la ora 20:00 – premiera serialului turcesc „Patria mea esti tu”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2017, 12:56

Halit Ergenc despre eroul pe care il interpreteaza: „Este un personaj tragic, cu o forta de seductie incredibila”.

In aceasta seara, de la ora 20:00, premiera serialului „Patria mea esti tu” le face telespectatorilor Kanal D o bucurie imensa: reintalnirea cu doi actori plini de forta dramatica, adevarate staturi in intreaga lume: Halit Ergenc si Berguzar Korel.

Razboiul si transformarile politice si sociale din Turcia anilor 1919 ii expun pe Cevdet(Halit Ergenc) si Azize(Berguzar Korel) unor alegeri extrem de dificile. Cele doua personaje traiesc parca o dragoste blestemata, ea mama nevoita sa-si creasca singura copiii in vreme de razboi, el- tata devotat  si nevoit sa asiste la destramarea familiei sale.

Citeste si: BERGUZAR KOREL (AZIZE din "Patria mea esti tu"), sotia lui HALIT ERGENC a fost la concertul celebrului cantaret Tarkan! Iata ce aparitie a avut frumoasa actrita si ce declaratii a facut!

 
„Este un serial care te tine cu sufletul la gura si care iti ofera trairi foarte puternice.
Eu le-am simtit, m-am identificat cu personajul, m-am pus, realmente, in pielea lui Cevdet. E un personaj tragic cu o forta de seductie incredibila”, a spus Halit Ergenc despre rolul sau.   

 
Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, premiara serialului „Patria mea esti tu”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale.