Raluca Badulescu, declaratii incendiare pentru un artist american de succes:“Pentru tine as merge pana la luna si inapoi”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2017, 10:24

Jimmie Wilson face un show incendiar, azi, la “Bravo, ai stil!”, de la 16.30, la Kanal D.

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, un invitat special va pasi in platou, spre bucuria celor prezenti.

Artist international, compozitor si producator muzical, nascut in Statele Unite ale Americii, Jimmie Wilson va face un show incendiar in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”. Vizibil impresionata de chipesul artist, Raluca Badulescu ii face acestuia declaratii de dragoste.


“M-ai cucerit! (…) Pentru tine as merge pana la luna si inapoi. Esti minunat! Hai sa fugim impreuna!”, spune juratul. Juratii i-au analizat outfitul in detaliu. Chiar si Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda la adresa vestimentatiei si atitudinii lui Jimmie Wilson.


“Nu imi plac piesele, dar imi place foarte mult cum le porti”, a adaugat Iulia Albu.
De pe marile scene ale lumii, direct in platoul “Bravo, ai stil!”, Jimmie Wilson va interpreta single-ul care l-a consacrat “So damn beautiful”, concurentele dovedindu-si calitatile de dansatoare.

Intregul moment il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: