Inca un nume de succes va face parte din distributia serialului fenomen "Patria mea esti tu!" L-ai urmarit si l-ai apreciat inca din primele episoade din "Suleyman Magnificul". Prieten bun cu Halit Ergenc si Berguzar Korel, ACTORUL va face din nou un rol

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 oct 2017, 12:15

Este vorba despre Okan Yalabic, actorul care l-a interpretat magistral pe Ibrahim Pasa, mana dreapta a lui Suleyman si cel care a cucerit-o pe sora sultanului, Hatice.

In serialul de succes "Patria mea esti tu!" Okan va interpreta rolul lui Charles Hamilton, un spion care va veni in regiunea Izmir si va da peste cap vietile personajelor principale.

Insa, pana va aparea personajul interpretat de Oka Yalabik, telespectatorii vor putea urmari firul epic atat de palpitant al noului serial "Patria mea esti tu!" Uite cat de mult s-a schimbat actorul de cand nu l-ai mai vazut in "Suleyman Magnificul!"

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.