"Este de departe o tinuta PERFECTA SI cred ca este aproape IMPOSIBIL ca la 18 ani sa stapanesti atat de bine styling-ul si anumite valente!" Raluca Badulescu sugeareaza ca ACEASTA CONCURENTA are stilist, insa uite CINE o ajuta sa arate atat de bine!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2017, 17:03

Juratii au fost impresionati de tinuta Ramonei si Raluca Badulescu a insinuat ca ar avea stilist la felul cum se prezinta in cadrul show-ului.

Ramona a venit cu o tinuta clasica si adecvata pentru varsta ei chiar daca s-a incercat insinuarea ca ar avea un look babificat. Insa, Raluca Badulescu a fost primul jurat care a confirmat ca are o tinuta superba si chiar a sugerat ca la 18 ani este imposibil ca Ramona sa stapaneasca atat de bine styling-ul si aceste valente stilistice.

In schimb, Iulia a avut de adaugat faptul ca tinerei ii lipsesc ciorapii caci tinuta impune aces accesoriu, iar geanta este o copie ieftina.

Cu toate acestea, llok-ul ei este intr-adevar reusit, in opinia ei, iar Maurice a felicitat-o si el pe concurenta fara a face alte comentarii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.