Fanii ei au fost ingrijorati cand au vazut ca Marisa nu mai da niciun semn pe retelele de socializare. Castigatoarea "Bravo, ai stil!" a DEZVALUIT ADEVARATUL MOTIV si este INDREPTATITA

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 sep 2017, 15:11

Marisa a fost certata de fanii ei ca nu mai stiu nimic de ea de cateva zile, castigatoarea "Bravo, ai stil!" fiind foarte activa pe retelele de socializare.

Dar iata ca frumoasa castigatoare a sezonului doi "Bravo, ai stil!" a venit si cu explicatia mult asteptata si pe buna dreptate este indreptatita sa ia o pauza de la comunicarea cu fanii caci este foarte ocupata cu scoala si examenele, avand foarte multe restante. "Hello guys! Vă răspund acum la întrebarea vieţii "De ce nu mai postezi nimic de mai bine de câteva zile?

-Pentru că sunt în perioada de tranziţie cu facultatea.Pentru

că mai şi învăţ din când in când. Pentru că am restante. Multe. Şi pentru că deşi pare imposibil, trebuie sa trec cu brio in anul 3.

P.S. Întrebarea voastră se termina şi cu un" ne este dor de tine..." Ma bucur Pentru asta, mâine va fi postat primul vlog marisian. Hope you like it! Love you so..."

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri: