Juratii, CONSTERNATI de cum reuseste Alina sa poarte ciorapii peste pantofi fara ca acestia sa se rupa! "Ai stapanit foarte mult combinatia de culori/"Este un exemplu foarte pozitiv pentru celelalte concurente. Ai reusit sa faci styling cu O SINGURA PIESA

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 sep 2017, 17:36

Alina ii uimeste pe jurati cu fiecare aparitie la "Bravo, ai stil!"

In primul rand, juratii vor sa afle cum reuseste concurenta sa mearga pe tocuri si cu ciorapii pe deasupra fara ca ei sa se rupa si fara sa alunece. Alina a dezvaluit ca nu exista un secret, ci faptul ca ei sunt foarte grosi, insa acest lucru nu o scuteste de alunecat. Cei trei au dat-o pe concurenta drept exemplu pentru modul cum a reusit sa faca styling fara a avea prea multe elemente.

Insa, Iulia considera ca Alina se afla inca intr-o zona safe desi Maurice i-a spus ca tinuta ei este foarte reusita, iar Raluca a apreciat faptul ca tanara a reusit sa combine rosul cu negrul intr-o maniera care sa ii vina perfect.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.