"Este una dintre cele mai bune tinute ale tale si din acest sezon si ai una din cele mai frumoase colectii de pantofi pe care am avut ocazia sa le vad in aceste sezoane" Raluca Badulescu, elogii la adresa look-ului lui Beatrice! DISPUTA apriga intre conc

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 sep 2017, 18:05

Beatrice a venit cu un look impecabil din punctul de vedere al juratilor "Bravo, ai stil!", insa faptul ca a ales sa poarte o ie, a fost de stul de riscant.

Beatrice a riscat si a castigat chiar daca Iulia Albu i-a atras atentia ca nu poarta o ie autentica. Concurenta i-a replicat imediat ca este una autentica, nu este veche, in schimb, este tesuta de doamnele care fac ii si ca este si panza adevarata de ie in ciuda faptului ca fashion editorul sustine contrariul.

Cu toate acestea, efectul stilistic creat de concurenta a fost unul de exceptie in opinia tuturor, mai ales datorita sandalelor pe care Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu le-au apreciat.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.