Operatiunea “Maini de catifea”, sambata aceasta, la “Sabbagh in actiune”, de la ora 19:00, in cadrul Stirilor Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2017, 17:30
video Foto(4)

Aeroportul Otopeni este principala poarta de intrare in Romania si, cum prima impresie e cea care conteaza, orice neplacere pe care o sufera un cetatean strain se rasfrange asupra tarii intregi.

Sambata seara, la “Sabbagh in actiune”, rubrica prezenta in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 19:00, va oferim un material exclusiv, cu si despre hotii de buzunare care actionau in zona aeroportuara din Bucuresti.


“Dincolo de infractiunea in sine, imaginati-va ce pata era pe obrazul tarii noastre … Oamenii nici nu aterizau bine pe aeroport ca, de cum puneau piciorul pe pamant romanesc erau deposedati de bunuri, bani, telefoane … etc.
Ma bucur ca oamenii legii au actionat in consecinta si acest val de infractiuni a fost oprit”, marturiseste Christian Sabbagh.


Nu ratati sambata aceasta, “Sabbagh in actiune”, de la ora 19:00, rubrica din cadrul Stirilor Kanal D, in care puteti vedea imagini inregistrate pe camerele de supraveghere care i-au ajutat pe oamenii legii sa prinda in flagrant banda de hoti care “opera” in zona aeroportuara.