BORAN KUZUM (sublocotenentul Leon din "PATRIA MEA ESTI TU"), un cuceritor! Iata cum arata noua lui iubita si cum au fost surprinsi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2017, 15:41
video Foto(12)

Boran Kuzum face parte din breasla actorilor tineri si talenti ai Turciei.

Boran Kuzum s-a nascut la 17 februarie, 1993, in Istanbul. Inca de mic si-a demonstrat talentul actoricesc si a avut sprijinul parintilor sai, care l-au indrumat spre o cariera in teatru si cinematografie. Acesta a absolvit cu succes Facultatea de Actorie din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul si la scurt timp a primit si primul sau rol intr-un serial de televiziune, in 2015 ("Analar ve Anneler").


Boran Kuzum se dedica foarte mult carierei sale si este destul de discret cu viata sa personala.
Insa de curand acesta a fost surprins in prezenta iubitei sale, intr-un cartier exclusivist din Istanbul si a evitat sa ofere detalii jurnalistilor curiosi.

Citeste si: KEREMCEM, mai sexy ca oricand! Iata cum a fost surprins carismaticul actor in cadrul unui eveniment monden din Turcia! Vezi cum si-a facut aparitia celebrul actor printre multe femei superbe!


Sarmantul actor poate fi urmarit in rolul sublocotenentului Leon, in serialul "Patria mea esti tu", difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.














 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.